Fortæl om produktet

FB TW YT PN
F

or en sådan overtrædelse af de regler, de ville blive nægtet indrejse i Macau for 30 dage.nalysts på kurtage Sanford C. I et notat tirsdag, analytikere sagde afslappet transit visum regel vil være positivt for premium masse og VIP. Bernstein team.nalysts Anthony Wong og Angus Chan fra UBS Securities Asia Ltd sagt på en tirsdag bemærk, at Macau "grov gaming indtægter køre rente er faldet med 45 procent fra [sin] peak", med visa ændringer, der sandsynligvis svarende til 5 procent til 10 procent af den afmatning, som "kan nu komme tilbage".

Fra vores samtaler i Macau, vi anslår, at en gennemsnitlig VIP spiller besøg Macau [om] 4+ gange om året og bliver på i gennemsnit 1 nat på hvert besøg spilleautomater bet høj eller lav. Tidligere cooling off periode på 60 dage.ainland pas overtræde den nye transit visum-reglerne, vil der kun gives to dages ophold, hvis de igen komme Macau på et transit-visum inden for 30 dage spilleautomater bedste odds for at vinde. Vi mener, at den politiske betydning ligger i en potentiel drejning af regeringens lovgivningsmæssige cyklus – det bør fjerne udhænget i markedet om, at den Centrale/Macau regeringer vil aktivt forfølge politikker for yderligere at 'gøre ondt' branchen," siger UBS duo.asdaq-børsnoterede aktier af casino virksomheder med aktiviteter i Macau steg efter nyheden om en lempelse i transit visa-reglerne poker turneringer mgm national harbor. Af de syv dage som regel vil kun blive anvendt, hvis fastlandet passet ikke ind i Macau i de foregående 30 dage poker turneringer los angeles 2021. Den snart-til-udløber transit visum regel gennemført i juli 2014 haft en negativ indvirkning på VIP-og premium masse spillere," sagde Sanford C poker turneringer mohegan sun pocono downs. acau vil igen tillade fastlandet Kinesiske pas, der transit via byen for at bo i op til syv dage.
Andele af MGM Resorts International, Wynn Resorts Ltd og Las Vegas Sands Corp blev alle op i slutningen af Nasdaq handel dag.ut analytikere hos Wells Fargo Securities LLC sagde, at de ikke forventer, at den nye politik meddelelse for at være "en vedvarende ændring i Kinas politik over for Macau, eller en lempelse i anti-korruption-kampagne".

Spilleautomater bet høj eller lav

TOP