Fortæl om produktet

FB TW YT PN
N

æsten halvdelen af den BRITISKE voksne befolkning, der bruger en mobil enhed til at få adgang til Internettet ifølge tal fra Office for National Statistics.

Omkring 45% af folk spurgte brugte en mobiltelefon til at komme online med seks millioner borgere, der bruger en mobiltelefon til at få online for første gang slot turnering på the venetian. Anvendelse af trådløse hotspots også fordoblet med 13% af befolkningen, der anvender disse til at få adgang til Internettet slot turnering på soaring eagle. Dette korrelerer med den øgede brug af det mobile Internet, som mange udbydere, der tilbyder tilbud, hvor du kan oprette forbindelse til hotspots hænder i poker. Undersøgelsen blev gennemført i perioden mellem januar og Marts i år og viste, at i alt 17,6 millioner mennesker i STORBRITANNIEN bruge deres mobiler, når du indtaster world wide web texas hold ' em. Den hurtigste vækst blev set i alderen 16-24 som bruger gik fra 44% til 71%. Dette, sammen med de 25-34 vægbeslag (op til 65%, fra 47%), er online gambling industrien største demografiske og en række af dem med adgang til det mobile internet vil have et vilkårligt antal af mobile gaming industrien installerede apps til deres telefoner hænder i poker.
Online gambling-industrien, virksomheder med apps rettet mod andre mobile enheder, bortset fra at der vil blive holdt oppe af de 38% af de mennesker, der bruger en bærbar enhed til at få adgang til Internettet hjemmefra texas hold ' em. Denne nyhed kombineret med den tidligere vækst set over i USA, smart telefon marked bare går til at vise, at vores promovering af den succes, som den mobile gambling industrien fortsætter med at se, bærer mere frugt, end Edens Have hænder i texas holdem. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre tankdop opfyldt slot wil ikke åbne.

Slot turnering på the venetian

TOP