Fortæl om produktet

FB TW YT PN
D

e to selskaber har afsløret planer om at fusionere, en bevægelse, der vil skabe en virksomhed til en anslået værdi af £2,3 milliarder ($3.57 mia.). Men der skal stadig efterlade Ladbrokes Coral med langt mere end 2,300 eller så butikker, der drives af William Hill. Det kombinerede selskab, som vil tage kontrol 2.100 Ladbrokes butikker og mere end 1.800 under Coral mærke navn, vil blive kendt som Ladbrokes Koraller og vil blive noteret på London Stock Exchange altid vinde på texas holdem.

"Andy Hornby er en første-klasses ledere om, at dette kombineret gruppe, der er heldige at have," sagde han er jeg en fisk poker. En af de store håb for fusionen er, at det sammenlagte selskab vil være i stand til at tilpasse sig til skiftende markedsforhold bedre end enten firma kunne have gjort det alene altid vinde på roulette system.
Ladbrokes og Gala Coral allerede var begge store navne i det Forenede Kongerige er bookmaking industrien, med både virksomheder, der ejer tusindvis af butikker i hele landet. Problemet er tilbøjelige til at gentage sig selv på en mindre skala denne gang omkring, som virksomheden vil miste nogle butikker på grund af emner af lokal konkurrence (selvom embedsmænd siger, at sådanne butikker vil blive solgt snarere end lukkede, sikre, at medarbejdere ikke mister deres job). Der har også været nogle kontroverser over Andy Hornby, en anden af de øverste ledere, som vil hjælpe med at lede Ladbrokes Coral.

Men de bekymringer, 1998 fusion er ikke sandsynligt, at dukke op igen på en større skala, som betting industrien har oplevet en stor omvæltning siden da gamle bally spilleautomater til salg.

Altid vinde på texas holdem

TOP