Fortæl om produktet

FB TW YT PN
F

ørende online-bookmaker, træder Dota 2 marked med sponsorering af top esports hold tirsdag 14 August 2018 – Betway har indgået en sponsoraftale med esports sværvægtere Invictus Spil for de kommende Dota 2 professionelle sæson, herunder denne måned er Den Internationale 2018 tips om.

Betway er Anthony Werkman sagde: "Vi er glade for at forsegle denne sponsoraftale med Invictus Gaming, der markerer vores indtræden i Dota 2 på markedet hvordan at vinde stort på spilleautomater. De førende online-bookmaker, vil få eksklusiv adgang til holdet for oprettelse af indhold, og den aftale vil også se Invictus Gaming sport Betway logo på deres Dota 2 trøjer i hele år lang sponsoraftale tips om.

Betway roser sig af at give sine kunder en skræddersyet, sjov og informeret betting oplevelse, der understøttes af et trygt og sikkert miljø hvordan at vinde på slot maskiner. Det er også en partner for Professionelle Spillere Føderation (PPF) og er en donor til den, der er Ansvarlig Gambling har Tillid til tips om.
Betway er et medlem af flere fremtrædende industri-relaterede organer, herunder ESSA, the Independent Betting Adjudication Service (iba ' er) og Remote Gambling Association (RGA), og er akkrediteret af trusted internationale test agentur eCOGRA hvordan at vinde på blackjack. Aftalen markerer Betway første venture i Dota 2 esports efter tidligere at annoncere sponsorat for den kommende CS:GO Major i September emerald queen casino gratis buffet.

Tips om

TOP