Fortæl om produktet

FB TW YT PN
I

sidste uge, er regeringen afbrød disse virksomheders betaling forarbejdning kanaler, som forhindrer dem i at modtage indskud eller udbetaling af gevinster resten poker chip sad.
SportPesa har siden fulgt op med en ny infografik, der tager sigte på at gendrive regeringens påstande om, at betting selskaber er at drive rovdrift på udsatte unge. SportPesa er et online-only company, og dermed "at spille på SportPesa platform er kun gennem mobile penge, som begrænser personer under 18 år." SportPesa har advaret om, at det kan være tvunget til at afskedige op til 600 lokale ansatte, hvis dødvandet i forhandlingerne med regeringen fortsætter.

På mandag, den Central Bank of Kenya gik et bedre, ved at udstede en erklæring om, at kommercielle banker at bemærke, at den 27 gaming virksomheder' licenser var i øjeblikket ugyldige, og dermed var bankerne til at standse levering af bankydelser til de berørte virksomheder resposta gøre jogo 94 por cento poker. Det er uklart, om disse udvisning ordrer er helt nyt eller, hvis regeringen er blot at følge op på de 17 udvisning ordrer Matiangi ' i underskrevet tilbage i Maj. Tirsdag den Kenyanske medier rapporterede, at Indenrigsminister Fred Matiangi ' jeg havde underskrevet en "umiddelbar" udvisning ordrer til 17 gambling sektor execs, hvoraf de fleste er Østeuropæiske statsborgere, for at overtræde vilkårene for deres lokale arbejde tillader det. Tirsdag, agenter, der handler for en række af de berørte virksomheder på samme måde advarede om, at hundredvis af arbejdspladser, hvoraf de fleste er i besiddelse af yngre Kenyanere, blandt hvem arbejdsløshed er løbet løbsk—var i fare, medmindre regeringen tog sin fod fra industri ' s hals ansvarlig service af gambling wa. SportPesa begyndte en public relations tryk på mandag, tager ud helsides avisannoncer udråber sin skat overensstemmelse med og støtte til lokale sports-og eu-programmer største vinder på en spillemaskine.
Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre. En Indre department talsmand sagde execs var", der udøver virksomhed, der ikke er anført på applikationer." Den execs pågældende angiveligt arbejdede for virksomheder, herunder Betin og SportPesa, to af de 27 virksomheder, hvis licenser blev suspenderet eller ophævet den 1 juli i en løbende kamp med regeringen over påståede skat non-compliance største vinde på online roulette.

Resten poker chip sad

TOP