Fortæl om produktet

FB TW YT PN
U

dstillingen område vil levere software og udstyr udviklere en hands-on forum, hvor de kan præsentere nye løsninger i branchen. Som en del af en serie af konferencer i hele Europa, arrangøren, Smil-Expo er med til at præsentere Blokkæden & Bitcoin-Konferencen i Stockholm i 2017 for første gang på September 7. Blandt de emner, der er under diskussion, bliver alle facetter af den skabelse af innovative IT-produkter sammen med nuværende og potentielle veje til at bringe dem fra fremkomsten af en idé om, at deres plads i markedet. De delegerede kan drage fordel af udstillingen for at hjælpe med at bestemme den rette velrenommeret udstyr og teknologier, som de kan bruge til at engagere sig i den forstyrrende teknologi og fange de nuværende tendenser med henblik på at optimere muligheder og maksimere fortjenesten poker em caxias do sul. Stockholm Blokkæden Konferencen er at være afholdt 10:00 – 17:00 torsdag, September 7, 2017, på den prestigefyldte Elite Hotel Marina Tower på havnefronten poker el s ralamas nedir.

Deltagere og oplægsholdere vil være repræsentative for offentlige myndigheder og ledere af kendte virksomheder, herunder investorer og iværksættere, IT-udviklere, samt software og producenter af udstyr. Forventer konference præsentationer af Eric Benz, administrerende direktør i Cryptopay, svensk MP og medstifter af Warp Institut, Mathias Sundin, og Ethereum bestyrelsesmedlem Vladislav Martinov blandt mange andre skelnes mellem oplægsholdere og deltagere poker em juazeiro do norte.

Eksperter i nye og flygtige teknologi, der vil dele viden og deres erfaringer i gennemførelsen af Blokkæden i Govtech (institutioner) bank-systemer, medier, sundhed, handel og andre vigtige økonomiske områder i hele regionen og videre hvornår kan du ikke hæve i poker. Det officielle sprog på konferencen er dansk hvornår kan du placere et felt i craps.
For mere information om hurtigt nærmer begivenhed, og for at skabe plads på Blokkæden besøg https://stockholm.blockchainconf.world/en hvornår kan du trække dine indsatser i craps.

Poker em caxias do sul

TOP