Fortæl om produktet

FB TW YT PN
u

stralia-baseret spillemaskine kaffefaciliteter Ainsworth Game Technology Ltd tirsdag annonceret en netto resultat efter skat af AUD34.6 million (DKK 27.2 million) for de seks-måneders periode, der sluttede December 31, 2014, et fald på 3 procent i den tilsvarende forudgående periode.atthew Ryan og Olivia Bibelen af JP Morgan Australien Securities Ltd sagde i en note, at den første halvdel finanspolitiske 2015 resultater var i overensstemmelse med anden halvdel finanspolitiske 2014 operationelle ydeevne, og tidligere ledelse vejledning til nettooverskud efter skat.

Højdepunktet i resultatet var endnu en stærk præstation fra både latinamerika (med enhed salget op til 62 procent år-til-år) og Nordamerika (med styksalg op på 39 procent år-til-år andre slot kløfter udover antilope. Svaghed i Australien (enhed salg faldt med 39 procent år-til-år) betød, at indtægter fra internationale jurisdiktioner var 52 procent af de samlede indtægter (op fra 33 procent i den tilsvarende forudgående periode)," sagde analytikere.insworth er blevet tippet af nogle kommentatorer som sandsynligt, at bygge sit skib dele i Asien i de næste par år andre steder som chumba casino.
Det Asiatiske marked er stadig på vej til at ekspandere inden for de kommende to år, da en række nye egenskaber kommer på stream i Macau og Filippinerne og i sidste ende [Syd] Korea," siger virksomheden i en investor præsentation, der ledsager resultater.ut den virksomhed tilføjet: "hans beck Game Technology' s holdning er stadig afhængige af spil accept og ydeevne inden for det Asiatiske marked." insworth sendt en efter-skat, der var op til 18 procent på AUD61.6 mio texas holdem poker ace value. for regnskabsåret, der sluttede 30 juni 2014. texas holdem poker 3d gold edition full version free download.

Andre slot kløfter udover antilope

TOP