Fortæl om produktet

FB TW YT PN
B

edre Kollektiv har annonceret lukning af en rettet aktieemission på 6,9 millioner aktier, hver til en pris af SEK 218 ($26.23) per aktie. Lukningen vil forsyne affiliate med SEK 1.5 mia kan jeg starte en gambling hjemmeside.
før transaktionsomkostninger. Selskabet siger, at transaktionen var "væsentligt overtegnede" på grund af stor efterspørgsel fra institutionelle investorer.

Tegningskursen blev aftalt gennem en accelereret book-building processen og i henhold til Bedre Kollektiv ' s bestyrelse, prisen er i overensstemmelse med markedsvilkår. Bedre Kollektiv siger, at denne transaktion forventes at bidrage til en øget free float og likviditet i selskabets aktie. Det vil se en fortynding af omkring 12,8% af antallet af aktier og stemmer i selskabet, og antallet af aktier og stemmer fra 46,984,072 at 53,864,806. Investorer, der har tegnet aktier i denne transaktion, vil modtage deres aktier på 31 Maj, 2021, til at hjælpe med at levere disse aktier, J.
Søgaard Holding ApS og Chr lenovo thinkpad x240 hukommelse. Dam Holding ApS har givet Nordea Corporate Finance & ECM med lidt over tre millioner aktier lenovo thinkpad x230 ram slots. Bedre Kollektiv medstifter og administrerende DIREKTØR, Jesper Søgaard, sagde: "jeg er glad for at se den høje grad af støtte for vores virksomhed fra både eksisterende såvel som nye aktionærer."Vi er meget begejstrede for transaktionen og markedets modtagelighed over for erhvervelse af Action Network Inc., som understøtter vores strategi om at udnytte den enestående mulighed på markedet i USA inden for sports betting tilhørsforhold."Med provenuet fra denne transaktion, kan vi bevare en fleksibel kapitalstruktur for at være i stand til at handle om fremtidige strategiske muligheder." lenovo thinkpad x240 ram slots.

Kan jeg starte en gambling hjemmeside

TOP