Fortæl om produktet

FB TW YT PN
W

olanski fortalte reportere, at hendes stunt skabte £3.8 m i yderligere omtale for sin kæreste, og så med det begreb, der rasler rundt i, at hjernen af hendes besluttede de at gøre det igen spiritus op foran poker i den bageste tegn. Juni 1, Wolanski var den eneste ting der er værd at se i løbet af en stramtandet Champions League-Finalen mellem Liverpool og Spurs, da hun brast gennem pitchside sikkerhed, og kørte ind til centrum for cirklen, iført en sort badedragt med ordene "Vitaly Ucensureret", som dækker hendes imponerende aktiver.
Det forblev boob og bum gratis. Den spanske fuzz trukket Wolanski er ret søde derriere til fængsel, og af den tid, hun havde vist sig, at hendes Instagram followers er steget fra 230,000 til 2 millioner tilhængere (3,3 m, i dag) spiritus op foran poker i det bagerste t-shirt. Skriver på Instagram, Wolanski sagde: "jeg vil indrømme, Copa America du helt sikkert vandt, men vi havde et brag af et eventyr forsøger ? fløj til brasilien, klædt i forklædning, gjort det til vores pladser, og det endte i Vitalys bad ass at blive behandlet med 20 sikkerhedsvagter spiritus op foran poker i den bageste betydning.
Den 23-årige ønsker at trække sig tilbage ved den tid, hun er 30 og har en unik plan for at nå dette mål—striber anvendes roulette borde til salg. Mens den mislykkede forsøg kan synes som en fiasko, nogen googling 'Copa America Sidste' vil se, at i stedet for overskrifter, der fokuserer på enden af Brasiliens 12 års ventetid for en Copa America titel (de vandt, 3-1), er det på den streakers der anvendes runde poker borde til salg.

Spiritus op foran poker i den bageste tegn

TOP