Fortæl om produktet

FB TW YT PN
G

ambling Kommissionen mener, udgivere bør være mere proaktiv i at forebygge, at spillere fra at komme på tværs af gambling i video spil hvordan til at forbedre odds på slot maskiner. Mens den seneste er der blevet fokuseret på fodbold spil som Fifa og praksis med at købe loot kasser, regulator siger, at det får "de fleste henvendelser" om Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) hvordan man kan forbedre online poker. CS:GO udgiver Valve Corporation har tidligere samarbejdet med Kommissionen i, at lukke bestemte spil, som har været bragt til Valve ' s opmærksomhed hvor meget er infinix hot6x i slot.
Men Gambling Kommissionens Program Director Brad Enright mener, at denne tilgang er ikke "bæredygtig" og ønsker spiludgivere til at gøre mere hvor meget er infinix i slot. Han fortalte politikere: "Det populære spil Counter-Strike: Global Offensive er det spil, vi har set de fleste af de undersøgelser om."Vi har haft en dialog med Valve Corporation hvor meget er infinix hot s4 i slot.
Hvor vi henlede deres opmærksomhed på særlige spil, når de Britiske forbrugere, herunder børn, er gambling på disse websites, de har lukket dem ned."Vi har sagt, det er ikke en bæredygtig strategi call som en poker spil crossword anelse om. De har skabt denne situation, og der er en forpligtelse og ansvar for dem at løse biprodukt af, hvordan de er i drift."For yderligere analyser af video spil og plyndre kasser, klik her for at læse Gambling Insider ' s indslag om emnet. .

Hvordan til at forbedre odds på slot maskiner

TOP