Fortæl om produktet

FB TW YT PN
S

tatistisk konsulent til at levere ekspertise til digitalt indhold, der udvikler Oxford, UK – 12 November 2014 – Betdigital har udpeget regering og teknisk konsulent Professor Walter Patterson for at sikre overholdelse af de lovgivningsmæssige rammer på tværs af jurisdiktioner, hvor selskabet opererer hvordan at slippe af online gambling.

Hans arbejde for forskellige statslige organer, der er internationalt fokuseret og omfatter analyse af performance data i uddannelsessystemet. Betdigital ' s nyeste rekrut også har en Honours degree i Matematik og Statistik og en kandidatgrad i Operationel Forskning planche en roulette yoyo le bon coin. Hans ekspertise i statistisk proces kontrol er blevet kaldt på af kunder som IBM, ICI, Polaroid og 3M planche en roulette yoyo pas cher.
Han har undervist i matematik og sandsynlighedsregning på honours degree niveau og har en stor interesse i data videnskab. Professor Patterson vil føre tilsyn med alle Betdigital ' s interne revisions-og compliance-krav. En yderligere del af den rolle vil være at yde støtte og vejledning på y compliance-problemer, der opstår. Heath Prøver, Betdigital CEO, udtaler: "om Beskikkelse af Professor Walter Patterson er et virkeligt kup for Betdigital, og vi ser frem til at danne et fremragende samarbejde planche en roulette yoyo avis. Han bringer et væld af erfaring og vil leve op til de konstant skiftende krav om overholdelse i dette fast-paced industri." Professor Walter Patterson, Walter Patterson Rådgivning, tilføjer: "jeg ser meget frem til at arbejde med Betdigital at sikre kvaliteten og nøjagtigheden af key performance indicators for sit spil." Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre gør ilani casino narkotika-test.

Hvordan at slippe af online gambling

TOP