Fortæl om produktet

FB TW YT PN
I

mellemtiden milliardær forretningsmand ' s muligheder for at blive Præsident, er mere end fordoblet fra 12% i midten af januar til 25,5% i dag sådan får du held i spil.
Forud for Super tirsdag (1 opfinder. Donald Trump og Hillary Clinton er de klare favoritter til at føre deres respektive partier til efterårets AMERIKANSKE Præsidentvalg, i henhold til handel på UK betting exchange Matchbook der er black jack. Som en peer-to-peer-betting exchange Matchbook tillader spillere at satse mod andre spillere, som i modsætning til indsatser mod huset, som det er normen med traditionelle sportsbooks. I den Demokratiske lejr, Hillary Clinton, ser alt, men sikkert til at sikre hendes partis nominering med handel på Matchbook at forudsige en 94% sandsynlighed for, med sin nærmeste udfordrer, Bernie Sanders bliver givet blot 4% chance hvem der vandt i online casino. Marts) primærvalg i de sydlige stater i Georgia, Tennessee og Texas, matchede væddemål vis Donald Trump med 75% sandsynlighed for, at sikre den Republikanske nominering. Fordi priserne er fastsat af markedet, og ikke den bookmaker, udveksle priser, er en præcis afspejling af den nuværende stemning. Trump ' s nærmeste konkurrent, Marco Rubio er på 19% der gjorde maleri af hunde.

Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre. Dette er en dramatisk forbedring fra kun 24% i midten af januar. Donald Trump er famlende på en opfordring til at afvise støtte fra tidligere Klu Klux Klan grand wizard David Duke har ikke påvirket hans muligheder for at forsegle den Republikanske billet i tunge handel i løbet af weekenden der spiller poker.

Sådan får du held i spil

TOP