Fortæl om produktet

FB TW YT PN
C

alvinAyre.com er glad for at kunne meddele, at vi vil levere på ejendommen dækning af Monaco iGaming Udvekslinger (MiE), Monaco firstever professionel online spil og betting-konference, der finder sted 11-13 oktober hvornår er det dag. Denne konvention hosted i den smukke by i Monaco samle ledende medarbejdere fra Online Gambling fællesskabet og vil indslag en professionel handel marked, en række konferencer, og en prisuddeling. Som altid, CalvinAyre.com Tablog hold vil være i mix Monaco, give interviews og omfattende dækning af denne historiske begivenhed.

Bortset fra dens rene skønhed, Monaco er det perfekte sted at holde iGaming Udvekslinger af venner poker. Smukke seværdigheder, smukke mennesker og Monaco selv har en international gambling ry, og er der i øjeblikket står ved en skillevej i de lande, der har for nylig åbnet deres betting markeder, herunder: Italien, Spanien, Frankrig og andre Europæiske lande, der forventes at åbne deres markeder i den nærmeste fremtid når der er en uafgjort i poker. De MiE tegner til at være et ægte all inclusive industri begivenhed...

Nogle Vigtige Funktioner... Som en ekstra bonus.. star spangled 7 slot maskine. Reservere din plads, og du registrere dig online på https://www.igaming-monaco.com Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre star slots casino gratis mønter.

Hvornår er det dag

TOP