Fortæl om produktet

FB TW YT PN
V

enezuela – $17,500 4th.

De omfatter: · To billetter til at se Barcelona · Syv overnatninger på et fire-stjernet hotel for to taylormade m2 irons ansigt slots. PokerStars kører en serie af online kvalifikationsturneringer, hvor vinderne vil få chancen for at møde, se og spille med Barcelona og Brasilianske stjerne Neymar Jr, på kick off til den 12 Sæson af European Poker Tour i Barcelona og Argentina er kronet champions of the Americas Cup of Poker. Mexico – $7.500 for 6th.
Hvis du vinder, får du ikke blot den håneret, der kommer med piskning røv af de mest genkendelige ansigt i Brasilien, men der er en $15.000 PokerStars Caribbean Adventure (PCA) - pakke taylormade m2 uden ansigt slots. · $800 i rejseudgifter · En EPT Barcelona side event til en værdi af €2,100 · En mulighed for at møde Neymar Jr · En PokerStars-gruppe billede med Neymar Jr Du er nødt til at være i det at vinde det, og det er bestemt tilfældet med Neymar Jr konkurrence.
Chile – $5,000 Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre patin en roulette bleu pas cher. "Jeg ser virkelig frem til at møde poker-kærlig fodbold fans i Barcelona," sagde Neymar Jr ", Mens det måske ikke være muligt for mig at spille fodbold mod fodbold fans, jeg er spændt på at spille poker mod en af mine fans heads-up." 1st Argentina – $32,500 2nd patin en roulette blanc femme.
En heldig person vil blive tilfældigt udvalgt til at konkurrere mod den Brasilianske stjerne i en heads-up konkurrence. Brasilien – $25,000 3rd patin en roulette bourg blanc.

Taylormade m2 irons ansigt slots

TOP