Fortæl om produktet

FB TW YT PN
A

llerede involveret i en skandale over påstande om, at det havde forsøgt at bestikke Japanske lovgivere og Kinesisk online sports lotteri udbyder 500.com er nu angiveligt står over for dårlige nyheder om sin svenske poker licens patin en roulette blanc pas cher.

Ifølge en torsdag rapport fra Inde Asian Spil, Shenzhen-med hovedsæde virksomhed har været tvunget til midlertidigt suspenderet operationer i Skandinaviens største og mest lukrative online gambling markedet efter sin Multi-Gruppen (TMG) datterselskab undladt at forny sin svenske iGaming licens, før indgåelse af en December 31 deadline hvad er de bedste odds i spil. Dyre fejl: Inde Asian Gaming rapporteret, at dette kan på kort sigt holde op, kan nu vise sig dyrt som Malta-baseret TMG er kendt for at have bragt i 99,1% af 500.com alt i alt tredje kvartal indtægter med nogle 61,3% af disse stammer fra sine aktiviteter i Sverige hvad er det bedste odds på en craps tabel.
Midlertidig forhindring: Men New York-børsnoterede 500.com angiveligt håbet på at imødegå eventuelle langsigtede problemer ved at bruge en onsdag arkivering til at erklære, at det er "i øjeblikket i tæt kommunikation med Sveriges iGaming regulerende myndighed" og har til hensigt at have anbefalede regelmæssige operationer i midten af februar hvad er det bedste odds på en spilleautomat. Efter sigende læs indgivelse fra 500.com... "selskabet forventer, at indtægterne fra TMG i løbet af første kvartal i 2020 vil være væsentlig og negativt påvirket af den midlertidige suspension af operationer i Sverige." Japansk stridigheder: 500.com efter sigende er involveret i slutningen af sidste måned over påstande om, at det havde tilbragt ca ¥8 millioner ($74,000) på at bestikke op til seks medlemmer af Japan ' s repræsentanternes Hus i håb om at blive givet tilladelse til at bringe et land-baseret integreret casino ty til de øer, Hokkaido eller Okinawa. Virksomheden angiveligt senere accepteret fratræden af sin Formand, Xudong Chen, mens Chief Executive Officer, Zhengming Pan, efterfølgende proklamerede, at han ville være midlertidigt stående ned "for at sikre en grundig og fair efterforskning" i sagen kan gennemføres. id slot punch for navneskilte.

Patin en roulette blanc pas cher

TOP