Fortæl om produktet

FB TW YT PN
B

estyrelsesformand og administrerende DIREKTØR Sheldon Adelson og hans familie officielt trak sig som investorer i projektet på 30 januar. Foregribelse Adelson ' s afgang, Raiders mødt med NFL embedsmænd på Jan poker regle du jeu debutant. Den afgørelse, som Adelson var lavet efter Raiders organisation indsendt lejemålet forslag til bestyrelsen, uden at informere ham om dens eksistens.

Etna ' s advokatfirma har samarbejdet med Raiders i fortiden, når det har arbejdet på et forslag til udvikling af en sport og underholdning komplekse i Californien poker regle du jeu 2 joueurs. At sætte en stopper for måneder af spekulation, Las Vegas Sands Corp poker reglas y como se juega. Den alternative plan omfattede hjælp fra global investment banking firma Goldman Sachs, som Raiders sagde, der ville bidrage til at finansiere de resterende $650 millioner i tilfælde Adelson bakket ud af aftalen, i henhold til en CBS Sports.com rapporten hvad irs form for gambling gevinster. 11, og fremlagt en finansieringsplan for stadion, der ikke omfatter Adelson bidrag. Kommentar til murkiness af den foreslåede leasingaftale, Daniel Etna, partner i Corporate Afdeling, og co-chair af advokatfirmaet Andersen, Feinstein LLP ' s Sports Law Group, sagde, "Du får det indtryk, at Raiders ejerskab forsøger at nonchalant det hele." Etna sagde, "Ved slutningen af dagen, det er én ting at tale om det, og det er en anden ting til rent faktisk at have en anden finansiering engagement i hånd," ifølge Las Vegas Sun hvad interviewet slot er bedste. Staten Nevada ville have været ansvarlig for den resterende $750 millioner, som ville komme fra indtægterne fra en Clark County hotel skat.
Et flertal på tre fjerdedele stemme fra NFL ' s 32 league-ejere til at godkende flytning hvad industrien gør gambling falder ind under.

Poker regle du jeu debutant

TOP