Fortæl om produktet

FB TW YT PN
D

et ville ikke være så overraskende, hvis du var til at svinge forbi Sky ' s hovedkvarter i South West London, og her er lyden af "en Anden Bites the Dust", som hvis de er optagelserne comeback af Gladiatorer til foråret slots gratis velkomst bonus uden indskud.
Sandheden er, at Rupert Murdoch er ved at miste fodbold korrespondenter og omdømme i lige så høj grad som dagene går slot bet kecil menang besar. Det hele startede med denne weekend, da en kvinde blev plukket til at køre den linje, på et tv-transmitteret Premier League-kamp mellem Wolves og Liverpool. Sky ' s Richard Keys og Andy Gray havde deres mening om det og nu har det virkelig blæst op i Himlen kollektive ansigt. Tilføj dette til den telefon hacking fiasko på News of the World, Murdoch kan gøre det godt at bo i OS for evigt. I dag er manden kendt i visse kredse som Himlen er "overførsel af gimp", Andy Burton, har også fået en orlov i aftenens Carling Cup-kamp mellem Birmingham City og West Ham på grund af følgende video-optagelser.https://www.youtube.com/watch?v=34JxxlUUhc8&feature=player_embedded Som for rækken i sig selv, det virkelig bør ikke smerte Himlen for meget til at fyre dem alle. Jeg mener i denne dag og alder, er der ingen rigtig undskyldning for denne type af mening slot beugel los art 3-stjerner luma escudo. Det er ikke anderledes end dem, der kommer ud og siger, at sort dommere bør ikke være tilladt på grund af farven på deres hud, eller at homoseksuelle bør ikke være tilladt på grund af deres seksuelle præferencer slot big easy gratis online.
Hvis de havde lavet kommentarer til enten af disse to spørgsmål, de ville have været ud inden for en time – desværre, der er verdens mest populære sport, der stadig ikke synes at være i stand til at komme forbi spørgsmålet om sexisme. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.

Slots gratis velkomst bonus uden indskud

TOP