Fortæl om produktet

FB TW YT PN
C

alvinAyre.com har underskrevet en aftale om at blive officiel medie-partner i den kommende Malta iGaming Seminar 2012.

Verden af iGaming ned på den ø i Middelhavet fra September 11 gratis online golden buffalo slots. - 12 med den fjerde inkarnation, der finder sted på Hilton Resort ligger i St gratis online high stakes blackjack.
Julian ' s. Som en del af aftalen, CalvinAyre.com vil give fjernsupport dækning af begivenheden i sin helhed, og målet er at dække alt, hvad der går ned i isle kendt som Europas skjulte perle hvor meget er afgifter på casino gevinster. Konferencen vil lægge grundlaget for, at din virksomhed har brug for at bevæge sig ind i landets iGaming business, hvilke fordele du vil høste og selvfølgelig... frynsegoder. Bortset fra de muligheder for netværkssamarbejde der er også mulighed for at bringe dit spil til tabellen i konferencen ' s poker turnering hvor meget er afgifter på gambling gevinster.

Opfølgning dag ser tilbage på den populære Industrihovedgrupper pool party med solcreme salg tilbøjelige til at gå gennem taget. For yderligere oplysninger om dette års konference besøge dette link og tilmelding er åben nu lige her.

Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre hvor meget er tesco levering slots.

Gratis online golden buffalo slots

TOP