Fortæl om produktet

FB TW YT PN
E

t ønske om at lancere NFL Opgør i gang til sæsonen kickoff ført virksomheden til at haste et produkt, der var "ufuldstændige i forhold til markedet som muligt." Downie sagde, fortsætter virksomheden med at rode med produktet i offseason, og håber at få en bedre tid i September 2015. Reklameindtægter steg 139% til $58 millioner eur, men selskabet stadig har bestilt en $45m tab (netto) for kvartalet. Net tab i året kom til $226m, hvoraf $129m var lager-baseret bekostning, $24m i restruktureringsomkostninger og en $7m skattemæssige fordel hvor meget er huawei y9 prime slot i nigeria.
På udkig efter en lys side, Zynga har påpeget, at den gennemsnitlige daglige bookinger per daglige gennemsnitlige bruger var på 31% i Q4. Problemet er, at antallet af gennemsnitlige daglige brugere faldt 2m til 25m, månedlige aktive brugere faldt med 4m at 112m og månedlige unikke brugere faldt 9m at 71m. Sociale gaming udstyr Zynga så sine aktier tørretumbler næsten 16% fredag – dens største en-dages fald i to-og-et-halvt-år – efter vendte virksomheden i underwhelming Q4 og FY 2014 numre.
BTIG analytiker Richard Greenfield udstedt en note, der siger Mattrick "synes at være over det hele," lignende kritik, der blev rettet mod Zynga grundlægger Mark Pincus, der rakte Mattrick tøjlerne i juli 2013 hvor meget er huawei y9 i slot. Studiet har kærnede nye titler som Gård Landsby, men ingen af dem formåede at fange brand med spillere hvor meget er huawei y9 slot i nigeria. Mobile nu udgør 60% af den samlede booking-og selskabet har sat en 2015-målet om 75% mobile bookinger samlet casino. Disse og andre fejltrin fået nogle analytikere til at ringe til leder af Zynga CEO Don Mattrick at figur najlepsza.

Hvor meget er huawei y9 prime slot i nigeria

TOP