Fortæl om produktet

FB TW YT PN
A

dministrerende DIREKTØR Matt Maddox, der trådte i efter Steve Wynn fratrådt, og Phil Satre, formand for Wynn bestyrelsen, er både forventes at sidde, før den NGC panel og blive irettesat. Når NGC mødes for at side ned bøde, to højtstående ledere fra Wynn vil være til stede hvad er høje og lave hænder i poker. NGC mødes i dag for at diskutere, hvilken type af bøde for at opkræve mod selskabet og vil frigive sin afgørelse kort tid efter. Wynn Resorts for nylig enige om at betale en bøde i Nevada, men det beløb, der er fastlagt af den NGC. Det hævdes, at ledere med selskabet fik at vide, mindst syv gange af Steve Wynn ' s aktioner, men gjorde ikke noget for at forhindre dem et andet ord til at betyde gambling. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre et andet ord.

Wynn Resorts bør vide i dag, hvordan den Nevada Gaming Commission (NGC) har besluttet at straffe gambling operatør for sin rolle i Steve Wynn seksuelt misbrug skandale, der er dukket op mod begyndelsen af 2018. Massachusetts er stadig vente i kø for at løse selskab og en separat undersøgelse blev lanceret i Macau der betyder poker face. Den Nevada Gaming Control Board (NGCB) meddelte, at forliget i januar som en del af en 22-siders klage over Wynn Resorts. Aftalen kommer som Wynn Resorts erkender, at visse personer inden for virksomhedens øverste echelon var klar over, hvad Steve Wynn blev gjort, men ikke gjorde noget for at hjælpe ham med at finde et mere passende afløb for sin indestængte-op frustrationer.

Han trak sig tilbage fra selskabet efter at være blevet afsløret i februar 2018, og både han og Wynn Resorts har haft til løbende at foretage skade kontrol for at holde skibet synker ned et andet ord til at beskrive gambling.

Hvad er høje og lave hænder i poker

TOP