Fortæl om produktet

FB TW YT PN
N

år jeg tænker på den seneste fusion mellem Bally Technologies (BYI) og Videnskabelige Spil (SGMS), mit sind bliver fanget i Kurt Vonnegut roman, Vaneforbryder rigtige penge ingen depositum slots gratis spins usa. De to virksomheder hævder, at aftalen vil hjælpe dem begge gennem "$220 millioner af omkostningssynergier og $25 millioner i kapital-besparelser gennem konsolidering af operationer og skabe effektivitet på tværs af en vifte af aktiviteter." Ja OK rigtige penge slots ikke på gamstop.
Men den massive gæld vil fange op til dem selv, hellere før end senere, og hvis vi er faktisk tæt på et bull market top her i både aktier og obligationer, gæld og egenkapital vil zoome temmelig hurtigt-og service omkostninger, der vil komme ud af hånden. Hvor meget af den nye gæld, vil blive beskyttet?Vi ved det ikke rigtige penge slots online australien. Omsætningen vokser pænt, men dens gæld omkostninger vil fortsætte med at spise på sin indtjening black jack.

I tillæg til de omkostninger synergier på $250 M, at denne fusion vil bidrage til at skabe, Videnskabelige Spil vil betale Bally ' s gæld omkostninger, som i de sidste år har sprunget til $57M fra $18M sidste år bitumen. Selv hvis vi antager, at det meste af det, Videnskabelige, på den anden side, er ganske klart maling sds. Det får mig til at undre sig, hvis det hele beskæftige sig faktisk blev indledt af en posedame.

Rigtige penge ingen depositum slots gratis spins usa

TOP