Fortæl om produktet

FB TW YT PN
D

et Internationale Center for Idræt Sikkerhed og den Olympiske Komité i Portugal har annonceret en ny code of conduct på sportsvæddemål integritet, som vil blive introduceret i Portugal og andre portugisisk-talende lande hvordan at spille finalebordet i en poker turnering. De nye retningslinjer, CSS-COP Standard CoC, vil komme i spil i et forsøg på at anerkende og opretholde standarder for sport betting integritet.

Dette omfatter beskyttelse af foreninger, klubber og atleter fra mulighederne for matchfixing de udstødte af poker fladskærms hertuginden beskrivelse. Det vil også lægge vægt på at fokusere og beskyttelse af unge-exchange programmer til at opmuntre de unge til at deltage i sport de udstødte af poker fladskærms hertuginden. "Beskyttelse af sport er en top prioritet på vores dagsorden, og bakkes op af den ekspertise og værdifuldt samarbejde med ICSS, COP executive-kommissionen har for nylig godkendt, at denne Adfærdskodeks om Sport Betting Integritet som et første skridt i en handlingsplan, der havde til formål at forberede portugisiske sport med de rette værktøjer til at imødegå den udfordring [af korruption i sport]," sagde COP Præsident Manuel Constantino de udstødte af poker fladskærms resumé quizlet. Den ICSS-COP Standard Komitéen blev oprettet efter et to-årigt forskningsprogram om sport korruption foretaget af University Paris 1 Panthéon-Sorbonne og den Qatar-baserede ICSS. Resultatet af dette samarbejde blev Sorbonne-ICSS Vejledende Principper for at Beskytte Integriteten af sportskonkurrencer, et nyt sæt af regler, der vil give eu-forbund, at politiet sine egne atleter hvad er et hus slot i bloxburg.
Som en del af disse retningslinjer, enhver påstand eller mistanke om krænkelser kan rapporteres til en udpeget officer, der vil have magt til at gennemføre en undersøgelse og iværksætte passende disciplinære foranstaltninger på alle fundet skyldige i at overtræde code of conduct hvad er en poker hud. Disse overtrædelser omfatter væddemål på eller påvirke resultaterne af en sportskonkurrence, direkte eller gennem en tredje part. "På et tidspunkt, hvor trusler mod integriteten af Olympiske sportsgrene har haft en kraftig indvirkning på mange organisationer i sport, det Olympiske Komité af Portugal ønsker at bane vejen for og gennemføre en række tiltag til effektivt at bekæmpe denne svøbe for troværdigheden af sport," Constantino tilføjet. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.

Hvordan at spille finalebordet i en poker turnering

TOP