Fortæl om produktet

FB TW YT PN
L

idt over en måned efter udgivelsen af en adfærdskodeks for virksomheder, der opererer i federal online poker markedet – American Gaming Association (AGA) har udstedt en erklæring om, at den falder sammen med en særlig høring, der blev afholdt af erhvervs -, Produktion og Handel Underudvalg, som var med titlen " Internet Gaming: der Er en Sikker Satsning?' I den pressemeddelelse, President og Chief Executive Officer hos AGA, Frank J. Fahrenkopf Jnr, hævder, at tirsdagens retsmøde gjorde det klart, at en "safe bet", ville være at give medlemsstaterne mulighed for, efter føderale retningslinjer til licens og regulere online poker i Usa de udstødte af poker fladskærms resumé quizlet. Gentager sin "men hvad med børnene" meme, sagde han: "en Sådan handling ville beskytte U. forbrugerne, at holde børn fra gambling på Internettet, og give redskaber retshåndhævelse skal til at lukke ulovlige Internet gambling operatører. Det ville også skabe nye arbejdspladser og skatteindtægter i en tid, hvor vores land har hårdt brug for begge dele." Og tilføjer: "Vidnesbyrd hørt i dag, og andre vidnesbyrd, der præsenteres skriftligt, sådan som vores, viser, at ny teknologi og processer, der anvendes i e-handel er med succes blevet tilpasset i jurisdiktioner, hvor Internet gambling er lovligt, såsom Storbritannien, Frankrig, Italien og provinserne i Canada, for at holde mindreårige fra at spille online, og forhindre ulovlige aktiviteter." Fahrenkopf, der understøtter tilstand licens og regulering efter føderale retningslinjer om internet poker, som det er væsentligt anderledes end andre former for spil" er håb om at få den føderale lovforslag vedtaget i begyndelsen af 2013. Han fortsatte i den erklæring, at forklare, at poker er et spil, at en lang række af Amerikanerne har historisk set har spillet og stadig gør det.
"For det andet, i modsætning til andre former for Internet gambling poker er hovedsagelig et spil af dygtighed. Og poker er spillet mellem eller blandt individer, mens det i andre former for Internet gambling kunden er at spille mod 'huset'," sagde han hvad er et hus slot i bloxburg.
Men som Calvin Ayre har sagt i fortiden; ikke online gaming en supplerende jord baseret spil, og vice versa?Den største trend mellem de to i øjeblikket, er konvergens: at af dem, som bevæger sig mod hinanden hvad er en poker hud. Få operatører stadig frygt for, at let tilgængelige online poker kunne vende deres kasinoer til spøgelsesbyer, selv om industrien notabiliteter som at staten på anden måde.

Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre hvad er en j i blackjack.

De udstødte af poker fladskærms resumé quizlet

TOP