Fortæl om produktet

FB TW YT PN
V

idenskabelige Spil er at betale $83.30 per aktie på at erhverve samtlige udestående aktier i Las Vegas-baserede Bally, værdiansættes på $3,3 mia hvad er en poker hud.
Under lotteriet giant ' s tredje kvartal indtjening torsdag, administrerende DIREKTØR Lau Isaksen, sagde virksomheden har mulighed for at finansiere købet. Videnskabelige Spil og Bally annonceret transaktion i juli. Bloomberg News i denne uge rapporterede, at JPMorgan, Bank of America og Deutsche Bank, som har markedsført $2 milliarder af langfristede lån for det Videnskabelige Spil, har undladt at samle interesse for en $3,2 milliarder bridge lån for transaktionen.

I to uger, Videnskabelige Spil vil indlede en gæld, der tilbyder, at det forhåbentlig vil give den New York-baserede firma, det sidste stykke af de midler, der er nødvendige for at gennemføre handlen for gaming industrien største leverandør hvad er en j i blackjack. "Vores mål er først og fremmest bruge vores øgede frie cash flow til at betale ned gæld og bringe vores gearing nøgletal tilbage til mere optimale niveauer," Isaacs sagde petit meuble de salle de bain sur roulette.
I en Securities and Exchange Commission arkivering i sidste måned, Videnskabelige Spil sagde, at det rejste $2 milliarder for transaktionen petit meuble de bureau sur roulette. På konferencen, Isaksen, sagde købet vil øge likviditeten og mindske de forpligtelser, som den behandler petit meuble de retter en roulette. Stifel Nicolaus kapitalmarkederne gaming analytiker Steven Wieczynski sagde kommentarer fra ledelsen "skal begrave nogen bekymringer over risikoen for handlen til at falde fra hinanden baseret på en mangel på finansiering." Sidste år, Videnskabelige Spil, der er erhvervet slot maskine kaffefaciliteter WMS Industrier for $1,5 milliarder.

Bally ' aktionærer er planlagt til at stemme om fusionen Nov.

Hvad er en poker hud

TOP