Fortæl om produktet

FB TW YT PN
"

Gaming service indtægterne var lavere end de tidligere år, primært på lavere DoubleDown indtægter godfather slot maskine til salg.
"Vi har nået et bredt funderet vækst på tværs af regioner i tredje kvartal, og vores finansielle situation er stærk," sagde Alberto Fornaro, Chief Financial Officer for Internationale Spil Teknologi godzilla på monster island slot maskine. Baseret på vores præstation til dato, er vi fortsat komfortable med vores justeret indtjening før renter, skat, afskrivninger og amortisering forventninger til hele året." Internationale Spil Teknologi erklærede, at det havde kontanter og beholdninger af $350 millioner ved udgangen af September, hvilket sammenlignet med $627 mio registreres ved indgåelse af 2015, mens den konsoliderede egenkapital udgjorde $3.42 milliarder og nettogæld faldt med 3% til $7.93 mia godzilla slot maskine til salg. "Globalt lotteri same-store indtægter, bortset fra Italien, steg med 6% i tredje kvartal, mens Italien lotteri indsatser øget med 7%," læse en erklæring fra det Internationale Spil Teknologi, som også har kontorer i Rhode Island, Nevada og Italien endelig. Salget steg i kvartalet på højere gaming maskine enhed efterspørgslen i Nordamerika og international segmenter samt på de højere internationale systems salg.
Den London-baserede multi-nationale rapporterede en 26% stigning år-til-år i driftsindtægter for de tre måneder frem til slutningen af September til $164 millioner, mens den tredje kvartal justeret indtjening før renter, skat, afskrivninger og amortisering svulmede med 4% for at nå $430 millioner, som udgjorde et fjerde kvartal i træk med år-til-år vækst for twinny belastning cykelholder. "[Vores] lederstillinger i lotteri-og gaming-maskiner var tydeligt på de seneste spil og lotteri messer. Global spilleautomater og video spilleautomater, designer og producent Internationale Spil Teknologi har udgivet sine finansielle resultater for tredje kvartal af 2016 viser en stigning på 5% år-til-år i de samlede indtægter for $1,26 mia tak først og fremmest til sin stærke præstation i de Nord Amerikanske og italienske lotteri segmenter låse.
"Stærk lotteri resultater i hele verden, en større global installeret base og øget salg af spilleautomater kørte en anden fjerdedel af solid indtjening og profit ekspansion," sagde Marco Sala, Chief Executive Officer for Internationale Spil Teknologi frontpanelet virker ikke længere.

Godfather slot maskine til salg

TOP