Fortæl om produktet

FB TW YT PN
K

ort efter finalen, UFC executive Mark Fischer meddelte også, at UFC vil vende tilbage til Macau for tredje gang, kun denne gang, vil det være under banneret af UFC Fight Night. Det er faktisk kommet en meget lang vej, da markedet blev åbnet for udenlandske operatører, der kulminerede i en serie af kampe afholdt af Top Rank Boksning sidste år, herunder Manny Pacquiao brutal beatdown af Brandon Rios i November sidste år hvordan at udtale roulette i amerikansk-engelsk. Det har fået en god start, men hvis det håber at gøre en forskel og stjæle væk præmie kampe, der normalt afholdes i Nevada, er det nødvendigt at overbevise nogle velkendte navne at gøre, at rejse til den anden side af Stillehavet.så kan alle de høj-rullende Kinesiske Vip ' er kan se, at disse mænds kamp i kødet. Boksning outfit ved, hvad der kommer til at trække i Macau, og der Pacquiao fight der i November sidste år blev de første klare tegn på, at du kan holde en succes boksning kort i det Kinesiske område slot maskiner i midland i texas.
Macau ' s boksning og MMA kort er tegning i flere kæmpe fans i Kinesisk territorium, men på trods af at eje Las Vegas i alle tænkelige måde, da den tidligere påtog sig rollen af at være verdens største gambling marked, Macau har stadig en lang vej at gå for at blive den førende kampen destination for boksning og MMA kampe slot maskiner i myrtle beach sc. Ikke med bekvemmeligheder af Vegas lige i deres baghave slot maskiner i murphy nc. På dette tidspunkt, vil det ikke overraske os, hvis UFC har et væld af pay-per-synspunkter i Macau i den nærmeste fremtid.
Ingen kommer til at forveksle Shiming som en kommende verdensmester, han er allerede 32 med ingen elite talent for at tale om – men hans popularitet i Macau og Kina er ubestrideligt, selv om hans rolle i Top Rank er mere af en plakat dreng til sin plan om at plante sit flag i det lukrative Kinesiske marked. Først og fremmest, dette er ikke til at sige, at det ikke kan håndtere hosting sportsbegivenheder i sin resorts, især boksning og MMA kampe 1050 ti single slot lav profil.

Hvordan at udtale roulette i amerikansk-engelsk

TOP