Fortæl om produktet

FB TW YT PN
e

lco Crown Entertainment Ltd, operatør af Altira og City of Dreams (billedet) casino resorts i Macau, er det seneste spil koncessionshaveren i byen for at give en lønforhøjelse for sit personale stoffer. GRAsia nærmede Melco Crown anmode om flere oplysninger, men har ikke modtaget svar fra den tid, den historie blev offentliggjort der forårsager ludomani.
Med [Macau] regeringens skub i retning af ikke-gaming udvikling, Melco Crown Entertainment er bedst placeret i branchen til at give den mest differentiere produkter og tilbud i det område," Hr poker er ace højere end king. Ho sagde i brevet.acau markedet rival Wynn Macau Ltd sidste uge annonceret en 5-procents lønforhøjelse, for de fleste af sine nuværende 8,100 arbejdsstyrke poker er et spild af tid.
Kolleger koncessionshaveren SJM Holdings Ltd var den første virksomhed til at annoncere en lønforhøjelse for sit personale i 2015 i begyndelsen af januar poker er 100 dygtighed og held 50. Sand China Ltd og MGM Kina Holdings Ltd har også annonceret offentligt lønstigninger i år. spr poker o significa que.

Stoffer

TOP