Fortæl om produktet

FB TW YT PN
V

i løb ind i Duncan fra thePogg, og det vigtigste emne, vi diskuterede, var Posen af Pikke – Affiliate Kant, og hvordan de er skruet over Webzcas med en lort opgør i et mindre krav domstol, hvor der i stedet for at betale Dave, hvad de skyldte ham (omkring £5k), disse gutter har brugt omkring £25k for ikke at betale 5k.

Jeg siger, at sætte en stopper for dette nu." (hele artiklen her). Sidste dag af IS/første dag i LAC Vores første stop var af Kahnawake Gaming Commission stand, hvor de giver os deres årlige afrapportering af, hvordan deres år gik IGEN klager og andre spørgsmål, at de beskæftigede sig med i det forgangne år. Spillere burde deltage i showet for at se, hvor deres penge bliver af poker iq.

Hvad skal jeg gøre for lort og fniser, eh?Max og jeg har lavet vores runder, og det var en ret god valgdeltagelse – godt show poker irland all time money-listen. Den UKGC behandler sine licenstagere, som om de var fjenden pletter for slots kryds og tværs anelse om. Hippodrome billethajer viser med scantly klædte eller i nærheden af topløse kvinder . London Affiliate Konference er virkelig happenin' sted. Endelig ved LAC. Affiliate Kant har helt glemt, at den eneste grund til, at deres virksomhed eksisterer, er på grund af dedikerede webmastere som Dave spottet havørred slot størrelse. Så langt, vi har indsamlet nok til at dække halvdelen – der er omkring £5.9 K venstre til at betale, så det er det, vi kommer til at gøre: for dem der donere £500 eller mere for at fonden vil få en "fulgt" link på de tre steder, thePogg, onlinecasinoreviewer.com og.

Poker iq

TOP