Fortæl om produktet

FB TW YT PN
V

ores langsigtede M&A-strategi har altid været at yderligere at styrke vores position i toppen af den Europæiske iGaming affiliate markedet mac mini-micro sd-slot.
Grundlagt i 2006, Xperten Ltd, og senere Xpert Ltd, har opbygget en portefølje med fremtrædende danske mærker, herunder SpilXperten.com, som har udviklet et loyale brugerbase, da det begyndte for mere end 10 år siden mac mini dårlig ram-slot. I løbet af de næste tolv måneder, Xperten Ltd og Xpert Ltd vil fortsat være involveret i den opkøbte portefølje af websites, efterhånden som de bliver integreret i det allerede etablerede systemer, der arbejder for danske produkter og websteder på Bedre Kollektiv København kontor. Michal Kopec, Leder af M&A på Bedre Kollektiv: "Efter at en række internationale virksomhedskøb det er en sand fornøjelse at færdiggøre en aftale i Bedre Kollektiv hjemland.

Bedre Kollektiv har altid foretrukket at opbygge en stærk position inden for velreguleret og etablerede Europæiske markeder tips og tricks til spilleautomater. Vi er overbeviste om, at vi sammen med grundlæggerne kan vokse de fantastiske produkter i de kommende 12 måneder, og ud over" Jesper Søgaard, CEO & Co-Founder på Bedre Kollektiv: "Vi har altid været stærk på det danske marked, men at erhverve sig den danske aktiviteter fra Xperten Ltd & Xpert Ltd gør os uomtvistelige markedsleder her i Danmark tips og tricks til texas holdem poker. Bedre Kollektiv har erhvervet alle danske affiliate-aktiviteter fra Xperten Ltd og Xpert Ltd, herunder SpilXperten.com mærke, om deres position som den førende iGaming affiliate i Danmark.4 April 2018 – Bedre Kollektiv, verdens førende udvikler af digitale platforme, bookmaker oplysninger, iGaming fællesskaber, betting tips, har styrket sin indflydelse på deres hjemmebane, ved at erhverve danske affiliate-aktiviteter fra virksomheder Xperten Ltd og Xpert Ltd tips og tricks til at vinde i poker. Denne tiende erhvervelse er en anden stærk skridt for os i at nå dette mål." Søren Kristensen, medstifter på Xperten Ltd & Xpert Ltd: "Det har været rigtig godt at udvikle og fejre resultaterne af vores hjemmeside portefølje over de seneste 11 år den zuri white sands goa resort & casino placering.

Mac mini-micro sd-slot

TOP