Fortæl om produktet

FB TW YT PN
R

eaktionen var hurtig, instinktiv, flygtige og gribende hvad gør gambling odds betyder.
MGM ansatte og arbejdstagere i ikke-MGM ejet ejendom steder, såsom restauranter, vil parkere gratis. "Det er klart (analysen) ikke omfatter fokus grupper af lokalbefolkningen." Henderson hjemmehørende Jeff Haviland sagde, at han vil spille tættere på hjemmet. Strip gebyrer stadig at være beslutsom, men Absher sagde MGM vil tage en mere fornuftig tilgang. "Det beskriver den gamle og den nye Las Vegas," skrev Randy Berger i en af de næsten to dusin e-mails og telefon opkald, jeg har fået i løbet af weekenden om emnet. "Jeg vil ikke besøge nogen MGM ejendom til at betale for parkering," Stephanie Schwartz skrev hvad gør hop indsatser betaler i craps. Sanders sagde MGM ikke "tage denne ændring let," erkender betal-for-park ikke var "en væsentlig afvigelse fra en veletableret paradigme i Las Vegas markedet." MGM har undersøgt en lang-sigt Strip parkering strategi i løbet af de sidste fire år hvad skal jeg gøre for at stoppe gambling. Det spiludbyderen brød fra mangeårige Las Vegas tradition og annonceret planer om at opkræve kunder at parkere på MGM-ejet Stribe feriesteder.

Overnattende gæster udnytte en self-park-faciliteten vil betale $10 eller mindre. "The Strip tilbyder allerede overpris restauranter og overpris underholdning, så dette tilføjer blot endnu en grund til lokale for at undgå Strip," Eric Yaillen af Las Vegas sagde i en e-mail indiske casino i highland ca.

"Jeg tror, at de gør en slem fejltagelse." MGM ' s politiske forandringer er en del af en $90 millioner strategi for at øge parkering områder og udvide infrastruktur.

Hvad gør gambling odds betyder

TOP