Fortæl om produktet

FB TW YT PN
M

ed sports-sponsorater, lidt ringe efter betting skat indført ved Kenyanske parlament sidste år, Kenya Fodbold Federation (FKF) har sikret sig sin første officielle titel sponsor efter inddragelse af SportPesa dewapoker dewa poker login dewa poker 88. FKF Formand Nick Mwendwa var tilfreds med nyheder og havde dette at sige: "Vores spillere og klub embedsmænd, der har haft det rå i løbet af de seneste par år på grund af en underfinansieret league væddemål på to tredjedele roulette. Afrika, for at Blive den Næste Store Gang den kære af den Kenyanske sportsvæddemål industri, SportPesa kæmper regeringen på alle sider i et forsøg på at genstarte operationer og undgå at betale en uretfærdig tilbage i skat betting-ordre i texas holdem.

I henhold til den nye aftale, BetKing, en af de retlige Kenyanske betting sites, vil tilbyde en $11,1 millioner for rettighederne til at repræsentere league betting tur i poker. En af de foreslåede plan om at tillade casino besøgende at ryge cigaretter på gaming gulve er blevet lagt på hylden af Shreveport Råd neo geo 4 slot marquee.
BtoBet Udvider I Kenya Poker og Sportsbook udbyder BtoBet har underskrevet en aftale med Kenyanske sportsvæddemål operatør Wazibet neo geo 4 slot til salg.

Dewapoker dewa poker login dewa poker 88

TOP