Fortæl om produktet

FB TW YT PN
P

oker Spillere Alliance exec direktør John Pappas fortalte PocketFives, at passage af online poker lovgivning vil være "meget mere sandsynligt, som en rytter.

Så igen, den mand har været en føderal politiker, der siden 1987, så fik han sit sorte bælte i formørkelse for nogen tid siden. Hvorvidt du mener, Kyl ' s erklærede vilje til at muligvis gøre noget, han har allerede meddelt, at han ikke vil søge genvalg, så han vil være ude af billedet i januar næste år og derfor ikke længere er i stand til at bidrage til, at hindre, eller bare kigge ud af OS poker-spillere. Jon Kyl (R-AZ) med hensyn til hans lange rygter om samarbejde med Sen. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre slot apps til at vinde rigtige præmier. Der ville være en senator eller to er interesserede i det." (Deres navne Reid og Kyl?) Som for lang tid arch enemy af online gambling Kyl ' s interesse i sagen, Pappas foreslået Kyl "ikke ser på dette, fordi han vil have folk til at spille online poker; han ønsker en stærkere håndhævelse over, at der ikke er online poker." Pappas sætte sandsynligheden for, at en online poker bill at gøre det, selvom Senatet i 2012 på "bedre end 50/50," men han bemærkede, at tiden var af afgørende betydning, i betragtning af, at Washington ' s fokus er allerede henvender sig til valget i November slot apps for at vinde rigtige penge. Som en flok bestemt Pennsylvanians coaxing en kamera-sky Punxsutawney Phil ud af sit hul på Groundhog Day, National Tidende formået at lokke Kyl ud af sin kegle stilhed på spørgsmålet om samarbejde med Reid på en poker bill.

Sidder du ned?Her går tips til at vinde stort i craps. Den populære scuttlebutt er, at den dynamiske duo, vil forsøg på at vedhæfte en online poker bestemmelse, at et stykke af ikke-forretningsmæssigt forbundne skal vedtage en lovgivning, à la UIGEA, snarere end at risikere at forsøge at debattere online poker kvalitet (eller mangel på samme) bor på C-SPAN tips til at vinde på slots.

Kyl er caginess tilføjer tiltro til teorien om, at manglen på detaljerne, der stammer fra Reid og Kyl lejre med hensyn til deres online poker planer er en del af en forsætlig stealth-strategi tips til at vinde stort på roulette. Den interwebz har været alle a-titter over opdagelsen af en nylig citat af Sen table mountain casino telefon nummer.

Slot apps til at vinde rigtige præmier

TOP