Fortæl om produktet

FB TW YT PN
P

okerStars oprindelige licens, som blev udstedt i Maj 2010, var netop er udløbet, og den franske online gambling operatør L'Autorité de Forordning des Jeux en Ligne (ARJEL) troede, at de var værdige til en fornyelse hvordan at tjene penge fra gambling sites. Unibet, PMU, og Betclic Everest Group har også modtaget de nødvendige licenser til at fortsætte driften i Frankrig.
Det var en god turnaround for PokerStars hvor kommer ordet roulette kommer fra. Bwin.party har også modtaget en licens udvidelse til at fortsætte deres partypoker helt frem til 2020, og også har modtaget godkendelse for en sports betting produkt hvor kommer ordet poker kommer fra.
Komiker Chris Ramsey vært for den flotte ceremoni, og verdens største online poker room gik derfra med trofæer i Online Gaming Brand i År og Bedste Tablet af Året kategorier. Men, de gjorde pick up Poker Operatøren og Mobile Poker Operator of the Year awards ved EGR-Operatør Awards i November. Vi er meget stolte og taknemmelige for, at alle vores indsats er blevet anerkendt med denne pris," siger Chris Herd, PokerStars' Global Kreativ Direktør hvor kommer ordet poker face kommer fra. "Vores" red spade' fortsat med at trives, som mærket af valg for pokerspillere i løbet af de sidste år, takket være en markant og sammenhængende brand budskab, der er leveret af en stor team rundt om i verden.

PokerStars Sikker fransk Licens Renewals I andre PokerStars-relaterede nyheder Red Spade er blandt en masse online operatører, der har modtaget fem-års licens extensions til at fortsætte driften i den franske online gambling marked tableau chien jouant au poker. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre. Frankrig Pari også fået en licens til at udvikle sports betting og hestevæddeløb betting software.

Hvordan at tjene penge fra gambling sites

TOP