Fortæl om produktet

FB TW YT PN
F

ra pitch til pitch black.. er der nogen måde at fortælle om en slot maskine vil ramt. Det er blevet afsløret, at en af de 33 Chilenske minearbejdere fanget under jorden, er ingen anden end Chilenske international fodboldspiller Franklin Lobos, der gik til at arbejde i minerne, da hans dage på banen blev gjort er der nogen måde at slå spilleautomater.

Mens det forventes, at Lobos og de andre minearbejdere måske nødt til at vente måneder, indtil de igen kan se verden inderlår, de er at finde geniale måder at fordrive tiden på, herunder at spille poker, der Lobos' datter hævder er "godt for hans sind." Poker... Er der noget det ikke kan gøre?Der er ingen tvivl om, at Canadierne kan lide at gamble, især dem, der bor i prærien provinser.

På grund af sin store tjæresand indskud, Alberta er ofte nævnt som Saudi-Arabien Nord. Måske Las Vegas North ville være mere passende i betragtning af, at den provinsielle regering kan høste lige så meget årlige indtægter ($1.9 B) fra den såkaldte laster af gambling og spiritus, som det gør fra konventionel olie produktion er der nogen måde at slå casinoet. Og dette er uden provinsielle online gaming tilbyder, er et spørgsmål, som provinsen er stadig balancerer på hegnet brug fælde slots i forskellige kampe.
Er det muligt, at der i et par årtier, Albertans vil have handlet i deres hardhats og Stetsons for croupier visirer?.

Er der nogen måde at fortælle om en slot maskine vil ramt

TOP