Fortæl om produktet

FB TW YT PN
2

8 August 2015 – SINGAPORE: Den største sports-medier ejendom i Asiatisk historie, EN Championship™ (ÉN), har annonceret sin næste tre begivenheder i Kina.
Beijing, Zhengzhou og Chengdu vil være i for en fantastisk aften i kampe som ET Mesterskab fortsætter med at bringe sin unikke mærke af verdensklasse MMA indsats for at fans over hele fastlandet livmoderhalskræft ventral slot kirurgi hos hund. Administrerende DIREKTØR for EN Championship™, Victor Cui, anførte, "Vi er glade for at annoncere den næste runde af blockbuster MMA events, der sker i Kina, bragt til dig af verdens mest spændende mixed martial arts organisation, ET Mesterskab cesarski poker waldemar ysiak. Fans i Beijing, Zhengzhou og Chengdu, forberede jer på en uforglemmelig aften i aktion, som vi bringer dig tættere på dit lokale MMA helte og international Championship superstjerner!" Fans kan forvente endnu en nat med non-stop action i Beijing som EN Championship vender tilbage år efter holdt sit første fastlandet Kina begivenhed i byen i December sidste år.

Den hastigt voksende MMA-fan base i byerne af Zhengzhou og Chengdu kan se frem til at vidne i verdensklasse MMA i deres fødebyer for første gang. For flere opdateringer på EN Championship™, kan du besøge www.onefc.com og følg Twitter og Instagram @ONEFCMMA og Facebook på www.facebook.com/ONEFCMMA Om EN Championship™ Championship™ er Asiens største og mest spændende Mixed Martial Arts organisation cfb uge 10 gambling picks. Med hovedkvarter i Singapore, ET Championship™ er vært for den bedste Asiatiske mixed martial kunstnere og verdensmestre, underskrevet eksklusive kontrakter, på den største tv broadcast i Asien roulette avec frein leroy merlin.
EN Championship™ har indgået en aftale med FOX og STAR Sports for en hidtil uset 10-årige kabel-tv-aftale med en dækning, der strækker sig over 70 lande over hele verden roulette avec frein hr. bricolage. Media Kontakt: Loren Mack, ET Mesterskab (e): [email protected] (m): +65 9771 5617 @LorenONEFC Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre roulette avec frein pas cher.

Livmoderhalskræft ventral slot kirurgi hos hund

TOP