Fortæl om produktet

FB TW YT PN
R

egeringen har endnu ikke formaliseret 15% - sats, og har efterladt åbne mulighed for en reduktion til 10% figur søgt af folk af Remote Gambling Association (RGA) hvad er en bispehue slot. Hastigheden af denne skat har været foreslået på 15% af brutto-overskud, en udsigt, der er erhvervsdrivende i mere skat-venligt jurisdiktioner som Gibraltar skrigende blodige mord. Hvis mareridt scenarier viser sig at være rigtige, og at den nye skat sender spillere smutter til internationalt-licenserede operatører, Helen Tilskud, nyligt installeret leder af Afdelingen for Kultur, Medier og Sport, der fører tilsyn med Kommissionen, siger, at regeringen ville overveje digitalt blokerer for disse aktørers websteder i at få adgang til det BRITISKE marked døren knockers og brevindkast. Selv KPMG ' s nummer crunchers forudser, at planen vil give bagslag for regeringen ved at gøre UK-baserede operatører, der tilbyder konkurrencedygtige, og dermed tilskynde spillere til at opsøge steder, der ikke er omfattet af Gambling Kommissionens forordninger.

Et centralt element i Lovforslaget er sin point-of-afgift på forbrug (POCT), som gælder alle indsatser placeret af spillere i det forenede KONGERIGE ' s grænser, uanset førerens placering doom af egypten slot anmeldelse. Selv hvis det stikker med sine 15% plan, regeringen har tilkendegivet, at det ville revurdere virkningerne af den sats, der et år efter, at Lovforslaget træder i kraft. Den BRITISKE regerings Gambling (Licens & Reklame) Bill bestået sin andenbehandling i House of Commons i denne uge. Lovforslaget, som vil kræve, at alle UK-mod online gambling operatører til at holde en licens udstedt af den BRITISKE Gambling Kommissionen, leder nu efter yderligere undersøgelse af den Offentlige Bill Udvalg, før det bliver sendt til House of Lords døren mail slot canadian tire. Forudsat at alt går efter planen, at Lovforslaget træder i kraft den 1 Maj 2014. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.

12 og interessenter i påvirkningen af Udvalgets medlemmer' udtalelser er blevet bedt om at indsende skriftlig dokumentation af Nov.

Hvad er en bispehue slot

TOP