Fortæl om produktet

FB TW YT PN
E

n stadigt sikrere måde at øge volumen er rent faktisk rapport, at nogen har vundet $1m keramiske poker chips vs ler. De $1m jackpot er en del af en PokerStars-fremme af begrænset karakter keramiske poker chips med pålydende værdi. At venstre Sss666666 vender geldduvel med en $900,000 betale springe mellem første og andet, med ingen tilbud, der findes til begge parter. Russisk poker player 'sss66666' er blevet den første spiller nogensinde til at vinde en $1m jackpot at spille med i en $5 Spin & Go-spil på PokerStars. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre har dit spil pass i nebraska. Det er præcis, hvad der skete, bare et par timer siden, som den russiske poker player 'sss66666' besejrede 'geldduvel" i et af de sygeste heads-up cash forskelle i historien af online-spil.

Vinderen skal takke hans heldige stjerner, at de russiske myndigheder ikke blev en succes i deres forsøg på at blokere russiske spillere fra at spille på sitet, og den sejr er forpligtet til at sparke op en storm i hans hjemland har dit spil pass i maryland. Mindre end 15 minutter, en $5 buy-in og $1m i gevinster – en tvivl der skulle være nogen der bekymre sig om 7% rake i, at en.
En sikker brand måde at tiltrække flere spillere på dit Spin & Go-format, er at indføre et spil, hvor du kan vinde $1m fra et $5-investeringer, der tager kun minutter at nå. Det er første gang, at $1m jackpot er blevet ramt, og de to andre spillere, der sidder ved bordet, gik hjem med $100.000 hver.

Keramiske poker chips vs ler

TOP