Fortæl om produktet

FB TW YT PN
T

rustly Direktør for Gaming Salg Samuel Barrett siger det AMERIKANSKE marked "udgør en stor mulighed" for betalinger udbyder."Meget fragmenteret" karakteren af markedet, dog, har ført Barrett til den konklusion, adgangsbarrierer er "meget høj" lange slot brødristere 2 skive. Dette skyldes primært, at hver eneste stat i USA, der kræver en særlig lokal licens, at fremprovokere en mere tålmodig tilgang fra Trustly lange slot brødristere lavet i usa. Men de betalinger, der udbyder vil fortsat nøje overvåge situationen i USA.
Barrett fortalte Gambling Insider: "Vi er overvågning af den lovgivningsmæssige situation i OS tæt sammen, da det udgør en stor mulighed for os."Men USA er et meget fragmenteret marked, og hver stat kræver en lokal licens, som gør adgangsbarriererne er meget høj lange slot brødristere til salg. Stadig, international ekspansion uden for Europa er i vores langsigtede plan, og vi forudser et enormt potentiale, ikke kun i Europa, men på globalt plan."Ser frem til 2019, Barrett mener, den største udfordring Trustly op til de lovgivningsmæssige krav, med Sverige at give et konkret eksempel."De største udfordringer i de kommende år vil være at navigere i den stadig mere komplekse lovgivningsmæssige landskab," forklarede han."I Sverige, for eksempel, nye gambling lovgivning, der træder i kraft den 1.januar. De nye regler vil påvirke vores operatører, som betyder, at de også har direkte virkning på os."Som et resultat, vi kan være tvunget til at suspendere vores service, hvis vi har grund til at tro, at en operatør er som af de svenske Gaming Myndighed eller en dansk domstol ikke at overholde Gaming Act."Vi mener dog, at Betaler N Play vil hjælpe autoriserede operatører i at sikre, at de er i overensstemmelse med den spiller, registrering og ansvarlig gaming krav fishing frenzy power 4 slots demo.
Vi har ekspert, legal and compliance hold om bord arbejder hårdt på at fortolke den nye lovgivning, der gælder for de relevante licenser og support er vores operatører."Barrett blev set udelukkende til januar/februar 2019 spørgsmålet om Gambling Insider-magasin fishing frenzy casino slot guru. Tilmeld dig her for gratis adgang til hele interviewet, når det er offentliggjort. fishing frenzy slot demo-templet slots.

Lange slot brødristere 2 skive

TOP