Fortæl om produktet

FB TW YT PN
G

ambling regninger kommer tyk og fast i Georgien. De hjul, der kom fra dens eneste tidligere forsøg i februar sidste år, hvor statsadvokaten Generelt Wright Banker Jr erklæret DFS konkurrencer var ikke færdighedsspil, fordi en deltager er "lige så tilbøjelige til at vinde en turnering, så tabe den næste turnering på grund af udførelsen af spillere uden for kundens kontrol." Den uformelle mening havde været søgt af Georgien Lotteri, som var imod DFS regulering i staten.

Ifølge Forbes' Marc Edelman (der indrømmer, at han er konsulent for en unavngiven DFS udbyder nu dukker juridiske hoveder med DraftKings), mens det kan være at spille ud bag kulisserne i en række forskellige måder, manglende offentlig bevægelse fremad på den meget roste fusionen sandsynligvis betyder, at noget er gået i stå, og det er sandsynligvis stå over anti-trust problemer roulette hæld portail coulissant castorama. Jeg ser dette som den korrekte klassificering." Lovforslaget fastlægger en række spiller-beskyttelse, samt glidende skala af licensafgifter, der spænder fra $10.000 til $50.000, afhængigt af størrelsen af det selskab, der ansøger.

Vi har allerede give dem depositum pulsa 10 ribu slot. Hvorfor?En teori er, anti-trust spørgsmål depositum poker via pulsa tanpa potongan. "Medmindre lovgivere, der er villige til at benægte millioner af Floridians ret til at spille Usa' s nyeste national tidsfordriv, de må handle hurtigt for at opdatere loven ved at vedtage lovgivning, der beskytter din ret til at spille." Florida også uden held forsøgte at legalisere DFS sidste år, da en igangværende tvist med Seminole tribe over retten til at tilbyde blackjack havde forrang. Håber på mere succes end deres forgænger er fem statslige repræsentanter, som lovforslaget sigter mod at "give for godkendelse, registrering, regulering og beskatning af fantasy konkurrencen operatører." Han vidnede ved en høring af lovforslaget onsdag i Huset Måder og Midler Udvalg, Statens Repræsentant Trey Kelley (R-Cedartown) insisterede på DFS var et spil af færdighed, der kræves for studie og praksis. I mellemtiden, FanDuel har været at kontakte sine spillere i Florida, og opfordrede dem til at gøre deres følelser hørt at de lokale lovgivere."Call to action" kommer forud for en planlagt Senatets udvalg høring om en ny gambling ekspansion pakke, der blev indført for to uger siden af Senator Bill Gavano depositum poker via pulsa xl. Næsten med det samme, statens DFS lovforslag, der for nylig var blevet vedtaget af Senatet udvalg høring, blev droppet af Senatet som en sten. Galvano ' s omfattende lovgivning, der søger at tage højde for alle statens gambling spørgsmål, herunder DFS forordning, i et lovforslag casino of the seas ncl.

Roulette hæld portail coulissant castorama

TOP