Fortæl om produktet

FB TW YT PN
D

en igangværende forvirring omkring Pagcor er "forpligtet" til at betale 30 procent indkomstskat Bureau of Internal Revenue er obligatorisk, er ikke slut endnu vampyr vape black jack aroma 30 ml.
Den gaming agentur er at gå tilbage til Højesteret, der søger afklaring på, om, at der er massive 30 procent selskabsskat lovforslag, der har til at sende til BIR dækker både spil og ikke-gaming indtægter eller kun den ene af de to vampyr vape black jack koncentrere sig. Pagcor formand Cristino Naguiat er udfordrende, at hans bureau ' s gaming indtægter bør anses for at være hands-off, fordi det er allerede ved at sende en franchise skat til BIR svarende til fem procent af bruttoindkomsten fra driften af sin franchise.
Der bør være slut med, at Pagcor gjort gældende, fordi på toppen af denne figur, er det også at skrive en månedlig indbetaling ind til nationalbanken i omegnen af 50 procent af bruttoindkomsten fra driften af sin franchise. Flere penge, fremgår det, ville forlade Pagcor med knapt nok midler til at købe oppustet film billetter. Ok, det sidste var en joke, men problemet er langt fra at være sjovt at Pagcor og dens univers, en masse af dem er nu travlt med at bestemme, hvor meget af en skat dent de står til ansigt hvis de BIR har sin måde hvad betyder halte betyder i poker.

Henvisning til Præsidentens Dekret 1869, eller agenturets lovgivningsmæssige franchise, Pagcor påpeget, at dens spil og ikke-gaming indtægter skal beskattes forskelligt med den tidligere, der modtager en fem-procent franchise skat på gaming indtægter i stedet for enhver afgifter på grund af om driften af den franchise, der henviser til, at sidstnævnte er ikke en del af den indkomst, med henblik på anvendelse af den franchise skat, men betragtes som særskilte indkomst, der er omfattet af corporate-indkomst i skat. Så det væsentlige, det er, hvad Pagcor håber på, at Højesteret præciserer, at kun agenturets ikke-gaming indtægter, som omfatter relaterede tjenester, shows, underholdning, og ifølge Naguiat, lovmæssige gebyrer, som agenturet indsamler fra private casinoer er godkendt til at drive sin franchise, er de eneste ting, udsat til 30 procent i indkomstskat.

Regeringen agentur kender fulde godt nu, at det fik en 30-procent selskabsskat regningen for at sende til BIR. Hvad det er at forsøge at afklare, er nu, hvor den skat, pengene skal komme fra hvad betyder halte i poker betyder.
Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.

Vampyr vape black jack aroma 30 ml

TOP