Fortæl om produktet

FB TW YT PN
T

idligere talkSPORT racing korrespondent og fupmager Charlie McCann, der har tilbragt de sidste 15 år arbejdet som PR/comms professionelle på sports betting industrien, har annonceret en ny venture charliemccann.co.uk gratis daglig deponering service, der dækker horse racing, fodbold, cricket og NBA. McCann sagde ved lanceringen af sin nye projekt: "jeg var så heldig at arbejde et par fremragende mærker i Stan James og senere BetVictor, med hvem jeg havde ni enormt underholdende år i gaming industrien, men jeg har altid været, først og fremmest, en punter, og har skrevet en vellykket daglige hestevæddeløb preview for det sidste årti, og regelmæssig sport betting kolonner. "Jeg håber, at min erfaring og ekspertise kan være en hjælp til rekreative punter, og mens der er ingen garantier, det håb er, at vi kan være i stand til at opnå en fortjeneste real blackjack club til salg. Vi vil i hvert fald ikke tabe til ønsker om at forsøge.

Jeg vil understrege, at det er nødvendigt i al korrespondance af behovet for at Gamble Aware (Gamble oplysning, sætte realistiske indbetalingsgrænser, ikke jagte tab og Spille Ansvarligt real blackjack for rigtige penge. Jeg ved, jeg gør." Sitet gik i luften mandag den 2 Marts og Charlie er i øjeblikket ved at blogge om og giver tips om den aktuelle Cheltenham horse race festival, så vel værd at se. For mere information gå til charliemccann.co.uk eller følg Charlie på Twitter på @charliesbetting Om Charlie McCann: Charlie har over 20 års erfaring inden for sports betting, der har arbejdet for talkSport som deres Racing-korrespondent/tipster – Charlie ' s Hvisker – for det meste af et årti samt regelmæssig slots på Ved Løb både online og foran kameraet, Kanal 4, Racing, Racing-TV. Senere Charlie har arbejdet som PR/Comms professionelle i gaming industrien, men har holdt sit meget succesfulde daglige racing preview og tips, som går til flere on-og offline medier, og fremhæver morgendagens marked movers i dag manglende indberetning af gambling gevinster.
Samt hestevæddeløb Charlie er en betting ekspert på en række af sport, især fodbold, cricket og NBA have spillet alle tre sportsgrene til en meget høj standard. For yderligere information kan du kontakte: [email protected] faith no more poker face live.

Real blackjack club til salg

TOP