Fortæl om produktet

FB TW YT PN
D

en BRITISKE Hestevæddeløb Bettors' Forum (HBF) har anslået, at 20.000 Britiske online-konti blev lukket af operatører i løbet af de sidste seks måneder south haven jolle poker run. Bestemmelse var medtaget i en offentliggørelse af resultaterne af en undersøgelse foretaget mellem 3.
April og den 30 April, som fandt, at over 4.000 konti var begrænset i de foregående seks måneders periode, og over 1.000 konti blev lukket. Disse tal var baseret på indberetning af 878 respondenterne, og 59% af de, der erklærede, at deres interesse i at satse på hestevæddeløb havde været reduceret som følge af konto indskrænkninger og lukninger. Undersøgelsen var åben for hestevæddeløb bettors kun blackjack løbende blander maskine strategi.
Mens undersøgelsen rapporterede kun 1,000 konto lukninger, de 20.000 skøn er baseret på særskilte tal fås ved at HBF fra bookmakere. At data også fører til en vurdering, at der på 40.000 konti, der er tilbøjelige til at have været begrænset i perioden, og at mindst 7.000 personer er tilbøjelige til at have været påvirket. I alt 94% af de adspurgte hævdede at have fået nogen anden grund for begrænsningen eller lukningen, end at det er en "handel afgørelse". Simon Rowlands, formand for HBF, blev citeret af Den Værge, som siger: "På baggrund af det, det er et stort problem, hvis klagen væddemål på hestevæddeløb er muligvis blevet stærkt udhulet af den handelspraksis af de enkelte bookmakere." Værge også citeret en bookmaker kilde, der sagde, at "det store flertal af kunder" er upåvirket af lukning eller begrænsning blackjack ejerlejligheder alta til salg. HBF sagde, at det vil offentliggøre flere fund i på grund af kursus. blackjack corso san giovanni napoli.

South haven jolle poker run

TOP