Fortæl om produktet

FB TW YT PN
A

ffiliateCon: Den Store Amerikanske Huddle har været annonceret til tirsdag den 9 oktober kl 9:30 med drikkevarer sponsoreret af Trafficology, og shisha (vandpibe), sponsoreret af TAG Medier. Finder sted på Mirage Hotel & Casino, AffiliateCon Las Vegas vil indkalde på terrassen på stilfuld cocktail-og cigar-lounge, Rhumbar, hvor der vil være et helt område, som er dedikeret til indsamlingen.
Stedet er berømt for sin cool og afslappet Caribisk tema, perfekt til socialt samvær og skabe nye forbindelser i affiliate-branchen texas holdem poker pravila igre. Med gratis drikkevarer og en fantastisk udsigt over den glitrende lys af Las Vegas Strip, denne fest er et must-deltage i begivenheden for datterselskaber, der ønsker at gøre værdifulde forbindelser i en festlig stemning texas holdem poker pravidla kombinace.
Der er virkelig ingen bedre måde at slappe af i løbet af aftenen af en travl dag på G2E. RSVP er nu åben for partnere ønsker at diskutere de nyeste muligheder i USA, skabe nye kontakter, og lad dit hår ned slot planet 50 gratis spins uden indskud. Være sikker på, at du ikke går glip af denne fantastiske mulighed slot planet 50 freispiele ohne einzahlung.
Følg linket nedenfor for at RSVP-og du kan slutte dig til den første Store Amerikanske Huddle.https://www.eventbrite.co.uk/e/affiliatecon-den-amerikanske-huddle-billetter-50262171508.

Texas holdem poker pravila igre

TOP