Fortæl om produktet

FB TW YT PN
L

ovforslaget har til formål at give en ensartet ramme for sports betting forordning, og ville kræve, at stater, der søger at legalisering sport gambling operationer til at have deres regler underskrevet af USA Attorney General' kontor qt flere signaler til et slot. Marc Edelman, en juraprofessor ved Baruch College i New York, tweeted tirsdag, at selv om han ikke havde læst det sprog, bill, "at give den føderale regering beføjelse til at godkende eller afvise usa' sport gambling love, der kunne give anledning til præcis de samme commandeering problem." Lovforslaget ikke at tale om, hvorvidt de otte medlemsstater, der allerede har reguleret sports betting vil blive tvunget til at underkaste til Hatch ' s regler. qt flytte slot til tråd.
Wire Act specifikt forbyder gennemgående indsatser, men den foreslåede ændring vil gøre det muligt bookmakere til afdækning af indsatser med andre stater og holde odds på lokale hold konkurrencedygtige. Lovforslaget anført, at Kongressen skal spille en vigtig rolle i "indstilling af minimum standarder" for sports væddemål — standarder, der omfatter en obligatorisk brug af betalt officielle league data af operatører, der er tilbøjelige til at være sød musik i ørerne på liga-kommissærer Goodell, Sølv, Manfred, et al qt flere slots til et signal. Lovforslaget også opfordrer til etablering af en National Sports Væddemål Clearinghouse, som ville overvåge markederne for mistænkelige spillemønstre ved at indsamle anonyme data i real-time der tjener blomst imperial eller poker.

Utah Republikanske har sagt, at den statslige regulering vil give sportsvæddemål at "formere sig midt i ulige håndhævelse" og kaldte det "et kludetæppe race til de lovgivningsmæssige bunden." Men de fleste stater og aktører argumentere for, at federal tilsyn er unødvendigt — og der kan være yderligere forfatningsmæssige spørgsmål. Dette er en god ting for de erhvervsdrivende, da det vil reducere deres eksponering for lokale bias — hvor spillere inden for en stat er mere tilbøjelige til at satse på det lokale hold, der udgør et problem for de erhvervsdrivende, hvis de lokale teams holde vinde hvem der vinder fuld eller poker.

Qt flere signaler til et slot

TOP