Fortæl om produktet

FB TW YT PN
O

' Dwyer risikerer op til 10 års fængsel i Usa for anklager om krænkelse af ophavsret, på trods af det faktum, at hans eget land ikke har spidsede enhver juridisk handling mod ham qt ikke sådan slot base klasse. Retsmødet havde været oprindeligt planlagt til at finde sted den 6 August, men takket være en række juridiske komplikationer, ikke mindst som omfatter USA' s håndtering af hele situationen, den dato blev skubbet længere tilbage end Dotcom ville have kunne lide hvem der vinder poker eller blomst imperial. Megaupload stifter Kim Dotcom og hans venner Mathias Ortmann, Finn Batato, og Bram van der Kolk, vil have til at vente lidt længere tid at have deres dag i retten, efter at deres New Zealand udlevering høring er udskudt til Marts 2013 hvem der vinder. Efter at have hørt om beslutningen om at udskyde udlevering høre, Dotcom tog til Twitter til igen at glatte lag USA, der beskyldte dem for "beskidt forsinkelse taktik". Dotcom har nægtet ethvert forseelser og siger, at stedet var et legitimt websted til deling af filer – en cloud storage hjemmeside, som Dotcom ' s advokat, Ira Rothken beskriver det hvis to har farve i poker.
Men raid er blevet genstand for strid i landet med en landsdommer selv at komme ind i billedet ved at ugyldiggøre FBI ' s garanterer og erklærer, raid ulovligt, siger, at de warrants, der er brugte, var "alt for bredt og generelt" hvem der vinder trappe eller poker. Resultaterne af undersøgelsen viste, at kun 9% af den Britiske befolkning tror, at O ' Dwyer skal besvare blive retsforfulgt i USA.
Dotcom, der er ude på kaution, er blevet anklaget af den AMERIKANSKE regering for at planlægge at begå store krænkelse af ophavsretten fra hans Megaupload virksomhed.

Qt ikke sådan slot base klasse

TOP