Fortæl om produktet

FB TW YT PN
F

or når Firmagruppen publikum ledes til natklubber andre end turist fælde Rosie McGees, som tilsyneladende tiltrækker alfonser og prostituerede, hvis du google det!Dag to parter af Firmagruppen havde lidt af en sen start på grund af en stor fodboldkamp, som var på TV, som alle Europæere i fremmøde var ivrige efter at se, men når spillet var slut og alle var flere cocktails dyb, sjov og spil begyndte.
Første stop var GTECH G2 VIP Party, der fandt sted på et tidligere slagteri i øjeblikket boliger "spildt talent" udstilling, kunstneriske værker, som omfatter billeder af berømte danske talent som Dj ' s, skuespillere, musikere, sportsfolk og kunstnere ramt det rige slots gratis download. Ud over de meget interessante og unikke eye candy hængende på væggene, og der var flere dejlige damer roaming-gulvtæppe klædt ud som sexet Sherlock Holmes 'i anledning af lanceringen af GTECH G2' s nye Sherlock Holmes-slots ramt det rige slots gratis spins. Selvfølgelig Ayre Hoveder var til stede, men denne gang decked ud i fancy cocktail kjoler at behage den mere "corporate" crowd, som gjorde op GTECH G2 part gæster.

På trods af den smarte påklædning, der var nogle gæster, der drog fordel af live-DJ og dansegulv og busted et skridt i midten af den klassiske kunst udstilling. Næste op, var den Officielle Firmagruppen SafeCharge Fest på Park Café, nok den bedste Firmagruppen parti, jeg nogensinde har deltaget i form af stedet, mængden, musik, og let at få gratis sprut ramt det rige slots freebies. Fortune cookies, kanapeer, og desserter var gået rundt om publikum i tillæg til nogle damer, som jeg ville have til at sige klart blev hyret til at gøre gud ved hvad, men de var sjove at se på, jeg kan fortælle dig så meget!Park Café dansegulvet var fyldt fra start til slut, hovedsagelig på grund af den fremragende DJ og på grund af Playtech middag, som skete før den part, og i hvilket tydeligt fyldt deres gæster med nok sprut til at sende dig på hospitalet...og dansegulvet anspore vindmølle casino bloemfontein menu.

Alt i alt en fantastisk aften, for alle og gode ting i morgen er der en halv dag, fordi jeg synes, at det er sikkert at sige, at SafeCharge vil være ansvarlig for en masse tømmermænd!Kassen Billede-Galleri & DAF award på den Sene Dag 2 GTECH G2 & Officiel Firmagruppen SafeCharge Parter. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.

Ramt det rige slots gratis download

TOP