Fortæl om produktet

FB TW YT PN
F

ortsætter med at gøre fremskridt på sin regulerende marked, strategi, Yggdrasil er blevet tildelt en græsk leverandør licens af den Hellenske Gaming Commission (HGC) bedste tips til spilleautomater. Den licens, der tillader den svenske iGaming software firma til at gøre sin portefølje af spil til rådighed for operatører og aktører i den sydøstlige Europæiske land, hvor online gaming forordninger er for nylig blevet ændret. En bred vifte af Kirsebær AB ' s datterselskab ramt titler, herunder dem, der har sin proprietære Spil Engagement Mekanik (GEM), er nu i stand til at blive åbnet med aktører i det græske marked online poker banned in canada. Derudover eksklusivt indhold fra tredjepart studios via selskabets flagskib distribution program YG Mestre vil også blive stillet til rådighed. Bekræftet partnerskaber: i Henhold til Yggdrasil, det har allerede sværtet partnerskabs-aftaler med en række førende græske operatører og vil give yderligere detaljer vedrørende de ordninger, der i løbet af de kommende måneder. Kåret som en anden "milepæl" i sin regulerende marked strategi, den græske leverandør licens, der havde gjort det muligt for selskabet at udnytte en ISO/IEC27001 akkreditering blev tildelt i oktober 2020 online poker banned in australia.

Tildelt, når et fastsat niveau af informationssikkerhed standarder er nået, er den internationale certificering giver Yggdrasil til yderligere at ekspandere til nye globale markeder online poker bad beat jackpot. Spændende mulighed: at Kommentere på, hvad det roser som "endnu en milepæl og præstation" fra deres "store team", Björn Krantz, Chef for Globale Marked Operationer for Yggdrasil, sagde i den officielle pressemeddelelse.. black jack hall of fame. "Det siger sig selv, at Yggdrasil er endnu ikke igen at gå den snak, og vi fortsætter med at levere på vores regulerende marked strategi." Exec takkede også alle firmaets lokale partnere for deres "støtte i at gøre en forskel" med Yggdrasil, og deres "best-in-class portefølje af innovative spil i Grækenland." Yggdrasil forklarer også, at Grækenlands online gaming markedet er "viser imponerende vækst", og med fremkomsten af nye aktører i landet, der er til at tage plads, "det giver en spændende mulighed for" at udvide sin tilstedeværelse i hele Europa. Nye slot udgivelse: annonceringen kommer i hælene af lanceringen af Jambo Kontant, andet afsnit fra Malta-baserede slots designer Jade Kanin Studio, efter den nylige debut i sin video slot Ord, Thoth, på YG Mestre platform, efter at de to virksomheder har underskrevet en partnerskabsaftale i begyndelsen af Maj black jack halvdelen af den tid.
Tilbyder gange wilds, instant gevinst symboler og mere, den 6×4, på 4.096 måder at vinde på slot ligger midt i det Afrikanske landskab, hvor i junglen og på savannen mødes."Super-høj," volatilitet spil tilbyder alle, der tager del i den majestætiske slotscape potentiale for op til x12.056 indsatsen! wsj kryds og tværs.

Bedste tips til spilleautomater

TOP