Fortæl om produktet

FB TW YT PN
D

e spillede spil. I en erklæring til medierne, de Mødtes for at diskutere situationen, siger: "Det disciplinære panel hørt beviser for, at officerer fra holdet havde spillet backgammon og poker, mens du er på vagt, har set TV på kontoret, ofte undladt at gå ud på patrulje, ikke havde arbejdet fuld ture pligt, og hævdede også, overarbejde, som ikke var blevet bearbejdet." "Hertil kommer, at en officer, der var gået ud for at kører i løbet af arbejdsdagen, mens en yderligere officer renset sin golf klubber i kontoret de tre stooges slot maskine.

Ved slutningen af dagen, bør dette være en lektie lært fra alle parter. Men at lade dem gå helt?En lidt for hård, gutter teorien om poker oversigt. De havde ikke stjæle noget den tredje prins slot maskine. Ifølge the Guardian, at et helt hold af politifolk i London fik 'ol hive-ho fra Metropolitan Police, efter en undersøgelse har opdaget, at nogle af disse officerer var i deres on-duty tid til at spille poker og backgammon, ser TV, og rengøring golf klubber poker spil gratis online.
Suspendere dem uden at betale for to uger, eller måske endda en måned. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre. Så disse officerer har spillet nogle spil, mens du er på arbejde, alle gør det en gang i et stykke tid spil gratis online poker for at vinde gaver.

De tre stooges slot maskine

TOP