Fortæl om produktet

FB TW YT PN
S

pansk online og landbaseret spil tungt Codere har efter sigende taget det første skridt i en plan om at begynde at tilbyde juridisk iGaming ydelser til mennesker i den Argentinske hovedstad Buenos Aires. Ifølge en rapport fra iGamingBusiness.com Madrid-hovedkvarter firma for nylig havde sin ansøgning om en lokal iGaming licens, er godkendt af den gigantiske kommunes Loteria de la Ciudad de Buenos Aires (LOTBA) lotteri operatør hvordan at vinde på ultimate texas hold ' em.

Kilden forklarede, at denne krop er i øjeblikket tjener som byområde er de-facto online gaming regulator og i første omgang begyndte at undersøge den spanske operatør andragende så langt tilbage som i Kan. Bopæl forhold: Buenos Aires er en selvstændig by med lidt over 15.6 millioner indbyggere, og så dets lovgivere passere en foranstaltning, der for tre uger siden, der er for at give de lokale landbaserede bingo, slots og casino operatører til lancering landsmand online-tjenester hvordan at vinde på vgt spilleautomater. Codere har efter sigende været aktiv i Argentina for cirka 30 år med sin 13-området spillesteder i øjeblikket tilbyder omkring 6,850 spilleautomater, og er nu blevet den første virksomhed til at have en iGaming ansøgning godkendt af LOTBA castle hill rsl poker maskiner.
Efterfølgende bestræber: Codere vil nu angiveligt være forpligtet til at implementere de strategier, der er fastlagt i sit forslag til LOTBA omfatter sådanne ting som et krav om, at integrere det lokale spiller beskyttelsesforanstaltninger i sin kommende iGaming platform castlevania begyndelsen af sorg slot maskine døren. Operatøren angiveligt udtalt, at denne omfattende proces er allerede begyndt efter det betalte $30.000 licens gebyr, afleveret en $2 millioner overholdelse af garanti, og blev enige om at lave årlige $100,000 fornyelse betalinger castlevania begyndelsen af sorg slot maskine. Kommende klub: Buenos Aires er juridisk adskilt fra resten af Argentina og havde angiveligt til formål at premiere legaliseret iGaming tidligere i år efter at have modtaget en 17-licens-programmer. Men en ændring i regeringens forsinket processen, og det angiveligt er stadig uvist, om de syv virksomheder, der havde været meget tippet for tilladelser, der havde inkluderet samarbejder med de store hitters, såsom William Hill, Bet365 og Intralot, vil nu blive givet ultimative tilladelse til at gå live sammen Codere..

Hvordan at vinde på ultimate texas hold ' em

TOP