Fortæl om produktet

FB TW YT PN
D

avid Baazov, formand/CEO af Canadiske online gambling gigant Amaya Gaming, har meddelt, at han tager en "ubestemt" orlov i et forsøg på at distancere sin virksomhed fra sin voksende insiderhandel skandale - udvidelsesporte.
Tirsdag, Amaya udstedt en erklæring siger Baazov var "frivilligt" at tage denne orlov for at "fokusere på at forberede et tilbud om at overtage Amaya og for at undgå en distraktion for virksomheden", mens han beskæftiger sig med insider-handel afgifter, der er indgivet imod ham i sidste uge af Quebec værdipapirtilsynsudvalg. På trods af hans midlertidige exit, Baazov vil fortsætte med at trække hans Amaya løn og vil forblive et medlem af Amaya ' s bestyrelse. Nuværende Rational Group CEO Rafi Ashkenazi har været installeret som Amaya ' s interim CEO, mens Amaya direktør Divyesh Gadhia tjene som midlertidig formand. Gadhhia er også formand for "uafhængige" særlige udvalg har til opgave at overveje Baazov ' s forsøg på at tage selskab private der er kompatible med nic.

Oversigten indeholdt en personlig besked fra Baazov, der sagde, at han fortsat er "dedikeret til at gøre de rigtige ting for Amaya og alle dets interessenter." Baazov mener, at træde ned "på kort sigt" vil tillade ham at "energisk konkurrence" anklagerne mod ham, mens de (forhåbentlig) undgå at trække selskab ned med ham vintage spillemaskine til salg i nærheden af mig. Oversigten ser ud til at have haft den tilsigtede effekt, som Amaya ' s aktier var op til 13% på det tidspunkt, hvor denne artikel blev udgivet. Stigningen vendt den nedadgående spiral, der så Amaya aktier miste en femtedel af deres værdi efter AMF ' s første bekendtgørelse af anklager mod Baazov. Amaya 's erklæring, der siger, at det særlige udvalg har indledt sin egen undersøgelse af de seneste afsløringer af, at Autorité des marchés financiers (AMF) efterforskning af insider-handel ved at Baazov, kolleger Amaya exec Benjamin Adhoot, tidligere rådgiver Yoel Altman, tre selskaber og 13 andre personer – herunder Baazov ældre bror Josh/Ofer Baazov – strækker sig langt ud over transaktioner, der er relateret til Amaya' s 2014 erhvervelse af the Rational Group, der er moderselskab for PokerStars og Full Tilt vintage poker tabel til salg. AMF-filer er identificeret David Baazov som den vigtigste kilde til lækket info på Amaya transaktioner, der går helt tilbage til 2010, der tillod andre anklaget for enkeltpersoner at tjene $1,5 m fra ulovlige transaktioner, der omfatter syv virksomheder vintage roulette-bordet til salg.
Amaya siger, at udvalget har udvidet sit mandat til at undersøge "disse ekstra sager." Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.

- udvidelsesporte

TOP